Talens


Amsterdam Acrylic Ink flacon 30 ml
  Amsterdam Acrylic Ink is verkrijgbaar in diverse briljante kleuren.  Het is een zeer vloeibare acrylverf in een handige flacon van 30 ml met pipet.! De stabiele flacon heeft een brede halsopening en is voorzien van een handige pipet ... (meer lezen)
vanaf € 5,95
Amsterdam deco Relief Paint 20 ml
  Amsterdam deco Relief Paint is geschikt voor het maken van lijnen in reliëf. Het hecht op zowel absorberende als niet absorberende ondergronden zoals papier, karton, hout, steen, gips, gebakken aardewerk, glas en plexiglas. De verf ... (meer lezen)
vanaf € 4,75
Ecoline Brush Pen
  1 stuks Deze is klaar voor gebruik en ook nog eens geurloos. Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of voor energieke streken, maar ook voor het vullen van grote kleurvlakken. De Ecoli ... (meer lezen)
vanaf € 2,50
Ecoline Brush Pen Blender
  Met de speciale Talens Ecoline Brush Pen Blender kun je ecolinekleuren mengen, matigen en verfraaien. De blender is ook ideaal voor het maken van verwassingen en kleurovergangen.    ... (meer lezen)
€ 2,50
Ecoline Brush Pen set 10 kleuren brushpen penseelp
  Set met tien superhandige Ecoline Brush Pens; Deze zijn klaar voor gebruik en ook nog eens geurloos. Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of voor energieke streken, maar ook voor het vullen van grote k ... (meer lezen)
€ 18,50 € 17,75
Ecoline Brush Pen set 15 kleuren brushpen penseelp
    Set met vijftien superhandige Ecoline Brush Pens deze zijn klaar voor gebruik en ook nog eens geurloos. Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of voor energieke streken, maar ook voor het vullen ... (meer lezen)
€ 27,95 € 23,95
Ecoline Brush Pen set 20 kleuren brushpen penseelp
  Set met 19 superhandige Ecoline Brush Pens + 1x de blender deze zijn klaar voor gebruik en ook nog eens geurloos. Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of voor energieke streken, maar ook voor het vulle ... (meer lezen)
€ 34,95 € 27,95
Ecoline Brush Pen set 5 kleuren brushpen penseelpe
  Set met vijf superhandige Ecoline Brush Pens deze zijn klaar voor gebruik en ook nog eens geurloos. Je gebruikt de Brush Pen voor dunne precieze lijnen of voor energieke streken, maar ook voor het vullen van grote kl ... (meer lezen)
€ 9,95 € 8,99
Ecoline Vloeibare waterverf - Set 6 x 30ml
  Ecoline van talens is geconcentreerde vloeibare waterverf die geschikt is voor onder andere grafische en technische tekeningen, en kleurstudies. De verf kan met water worden verdund en droogt binnen enkele minuten gelijkmatig en str ... (meer lezen)
€ 17,99
Ecoline Vloeibare waterverf 30ml
  Ecoline van talens is geconcentreerde vloeibare waterverf die geschikt is voor onder andere grafische en technische tekeningen, en kleurstudies. De verf kan met water worden verdund en droogt binnen enkele minuten gelijkmatig en str ... (meer lezen)
vanaf € 2,75
Strathmore 200 Aquarelpapier 22,9 x 30,5 cm - 15 v
  Dit lichte aquarelpapier van studiekwaliteit heeft een koudgeperst oppervlak en is zeer geschikt voor watergedragen technieken, zoals aquarel, tempera, acryl, gouache of plakkaatverf. Al het watercolorpapier van Strathmore is gemaak ... (meer lezen)
€ 6,80
Talens Art Creation Gesso emmer 1liter
  Talens Art Creation Gesso is een primer die gebruikt wordt voor het zelf prepareren van doek of andere ondergronden. Hiermee creëer je een goed hechtende prepareringslaag op bijvoorbeeld schildersdoek, hout of karton.    ... (meer lezen)
€ 9,95
Talens Art Creation Waterverf papier A4 29,7 x 21,
  Producteigenschappen: Wit 240 grams papier Afmeting: 29,7 x 21,0 cm 15 vellen
€ 7,95
Talens Art Creation Waterverf papier postkaarten A
  De achterzijde van het papier is voorzien van briefkaart opdruk.   Producteigenschappen: Wit 200 grams papier Afmeting: 14,8 x 10,5 cm 30 vellen ... (meer lezen)
€ 7,75
Talens Ecoline Pipetten
  Set 3 pipetten van Royal Talens. Geschikt voor alle waterdunne vloeistoffen zoals Talens Ecoline. Ook te gebruiken als doseerpipet bij aquarelverf. Inhoud: 3 pipetten ... (meer lezen)
€ 2,50
Talens Houtskool kokertje met 3 staafjes
  Artists' quality houtskool gemaakt van geselecteerde wilgentwijgen
€ 2,99
Talens Maskeervloeistof - flacon 75 ml
  Talens Maskeervloeistof - Flacon 75Ml voor het tijdelijk uitsparen van delen in de schildering. Samenstelling: dispersie van natuurrubber in water.   Voorkomt hechting van aquarelverf op vlakken die met Maskeervloei ... (meer lezen)
€ 7,45
Talens Oostindische inkt flacon 11ml Zwart
  Vetrouwde zwarte tekeninkt voor tekenen, calligrafie en airbrush. Op basis van zeer lichtecht pigment en schellaK. geeft een fraai diepzwart resultaat door maximale pigmentconcentratie. ... (meer lezen)
€ 2,75

  NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: 06 348 287 96

EMAIL: info@e-life-style.nl

ADRES: Wilhelminalaan 33, 5384 KP Heesch

KVK: 56907583, BTW NR.: NL150219416B02