Paperfuel


Werkboek HANDLETTERing doe je zo
  Handlettering is hot en Karin Luttenberg maakt een mooi eindresultaat haalbaar voor iedereen!  Met dit werkboek kun je nog makkelijker zelf aan de slag. Het staat boordevol originele opdrachten en heel veel oefenpagina's. Zo maak ... (meer lezen)
€ 9,99
Handlettering journal doe je zo!
  Pas op! Handlettering is zooo verslavend! Een art journal is een visueel dagboek, een plek waar je kunt spelen, experimenteren, verbeelden, herinneren en je dagelijks leven documenteren met meer dan woorden alleen. Handletter al je ... (meer lezen)
€ 14,99
Handlettering ABC doe je zo!
  Wil je zelf handletteren, maar heb je niet genoeg inspiratie voor de letters? Ziet die ene quote er mooi uit, maar weet je niet hoe je er je eigen naam van maakt? Dan heb je het complete alfabet nodig! Karin hoorde dit 'probleem' va ... (meer lezen)
€ 7,50
Handlettering 123 doe je zo!
  Wat zouden we zonder cijfers, uitroeptekens, apenstaartjes en komma’s moeten? Essentiële tekens die je nodig hebt bij het handletteren. De meest handige tekens en symbolen zijn in verschillende lettertypes uitgewerkt zodat je meteen ... (meer lezen)
€ 7,50
HANDLETTERing doe je zo
  Eindelijk een origineel Nederlands handboek voor de liefhebbers van handlettering. Handlettering is hot! Geen simpele notitie op een stukje papier, maar een echt ambacht. Met dit handboek van illustratrice en graficus Karin Luttenbe ... (meer lezen)
€ 14,99
Paperfuel etiketten pons hoek 3 in 1 - 3,8cm, 5,1c
Perfect voor het maken van etiketten in drie breedtes. (3,8cm, 5cm en 6,4cm) en in elke gewenste lengte. Ideaal voor etiketten, cadeaus en andere werkstukjes. Een gecentreerd gaatje met een mooie en nette afwerking - oogjes maken overbodi ... (meer lezen)
€ 19,95
Paperfuel handletter blok Alfabet A6
  Dit blok heeft het perfecte formaat om een kaart te maken. Oefen eerst op de dunne vellen die in het blok zitten waarna je voor het echie op de dikke vellen aan de slag kunt. De bladen zitten aan 1 kant vastgelijmd en je kunt ze er ... (meer lezen)
€ 3,95
Paperfuel handletter blok Draw till u drop A5
  Dit blok heeft het perfecte formaat om een kaart te maken. Oefen eerst op de dunne vellen die in het blok zitten waarna je voor het echie op de dikke vellen aan de slag kunt. De bladen zitten aan 1 kant vastgelijmd en je kunt ze er ... (meer lezen)
€ 4,95
Handlettering doe je mee? - kids magazine - Paperf
  Ben jij zo'n creatieve duizendpoot die niet stil kan zitten en graag tekent? Dan is dit echt iets voor jou! Leer de mooiste letters tekenen op van alles. Van papier tot steen of op je eigen drinkbeker, het kan allemaal. Karin Lutten ... (meer lezen)
€ 5,95
Potlood Let's rock this day
  Paperfuel potlood met aan de ene kant; Let's rock this day. Aan de andere kant staat paperfuel.nl De binnenkant van het potlood blijft zwart ook na slijpen!
€ 1,50
AANBIEDING Handlettering feest doe je zo! Karin Lu
 Van deze aanbieding zijn  er slechts 40 beschikbaar!   In dit gloednieuwe handletteringboek laat Karin Luttenberg je voor elk feest en iedere feestdag inspirerende toepassingen van handlettering zien. Van menukaarten en wijnflesse ... (meer lezen)
€ 14,99
Paperfuel DIY Handletterbox Starterskit - Karin Lu
  Een echte must-have voor de handletteraar!   In het pakket zit het volgende: 1 Pigma Micron 05 zwart (0,45mm) 1 Pen-touch wit (1,0mm) 1 Bruynzeel potlood wit  10 labels wit 10 ... (meer lezen)
€ 19,95
Paperfuel Agenda 2018 - The Best Year 2018
   2018 gaat toch zeker het beste jaar ooit worden! Met deze jaaragenda heb je genoeg ruimte voor al je afspraken, leuke plannen en vakanties. Ondertussen kunt je je handlettering nog even oefenen. Er is ruimte voor je eigen notities ... (meer lezen)
€ 15,99
Notitieboek Paperfuel A5
  Set van 3 Notitieboekjes in A5 formaat   Producteigenschappen:  Afmetingen: 209 x 21 x 151 mm  Gewicht: 355 gram 1 schriftje met blanco pagina's 2 schriftjes lijntjes gecombineerd met d ... (meer lezen)
€ 7,99
Paperfuel kalender: Familyplanner 2018
  Super handig, deze zwart/wit family planner! Er is ruimte voor 6 personen dus je hoeft vanaf komend jaar niks meer te vergeten! Achterin vind je een lijst voor belangrijke telefoonnumers en een indeling voor 2019. Verder zit er een ... (meer lezen)
€ 14,99
Paperfuel Jumbo Cirkel Pons - 5cm
Perfect voor het maken van cirkel met een diameter van 5 cm. Ideaal voor etiketten, cadeaus en andere werkstukjes. Duidelijke instructies staan op de achterzijde van de verpakking.     ... (meer lezen)
€ 14,95
Paperfuel handletter blok Wish it dream it draw it
  Wish it, dream it, draw it! En met dit blok ga je dat zeker doen! Het blok heeft witte en zwarte pagina's en het leuke is dat er dunne en dikke pagina's inzitten. De bladen zitten aan 1 kant vastgelijmd en je kunt de bladen er dus h ... (meer lezen)
€ 4,95
Paperfuel DIY Handletterbox Partybox - Karin Lutte
  Een echte must-have voor de handletteraar!   In het pakket zit het volgende: 1 Pen-touch wit (1,0 mm) 5 labels Browny Kraft papier 5 vlaggetjes Browny Kraft papier 10 touwtjes bruin ... (meer lezen)
€ 12,95
Paperfuel Notitieboek A5 All things start from scr
  De meeste ideeën beginnen bij niks! En dan ineens krijg je die ingeving... Meteen opschrijven voordat je het weer vergeet. Dat kan in dit gave notitieboek. De voor- en achterkant zijn van dik karton dus het kan zeker tegen een stoot ... (meer lezen)
€ 8,99
Paperfuel Notitieboek A4 Crazy ideas
  Voor al je gekke, briljante en meest stomme ideeën die ooit door je brein zweven is dit notitieboek heel handig. Het heeft een grid van kleine stipjes die doorloopt op alle pagina's. Met als extraatje, twee leeslinten om dat te gekk ... (meer lezen)
€ 9,99
Handlettering feest doe je zo! Karin Luttenberg
 NU IN DE AANBIEDING MET GRATIS Potlood Let's rock this day. KLIK HIER OM DEZE TE BESTELLEN.   In dit gloednieuwe handletteringboek laat Karin Luttenberg je voor elk feest en iedere feestdag inspirerende toepassingen van handletter ... (meer lezen)
€ 14,99
Notitieboek Paperfuel A6
  Set van 3 Notitieboekjes in A6 formaat   Producteigenschappen:  Afmetingen: 148 x 21 x 108 mm  Gewicht: 176 gram 1 schriftje met blanco pagina's 2 schriftjes lijntjes gecombineerd met d ... (meer lezen)
€ 5,99
Notitieblok Een berichtje A6
  Even snel een berichtje schrijven kan met dit handige notitieblokje!     Producteigenschappen:  Formaat: A6 50 vel per boekje Papier: 90 gr helder wit papier ... (meer lezen)
€ 3,95
Notitieblok Een berichtje A7
  Schattig blokje voor een klein berichtje!   Producteigenschappen:  Formaat: A7 50 vel per boekje Papier: 90 gr helder wit papier ... (meer lezen)
€ 2,95
Mok You look beautiful everyday, Paperfuel
  Erg leuk om cadeau te geven! Stop er wat heerlijk chocolade in en klaar ben je voor een verjaardag of voor elk ander feestje. Natuurlijk kun je er ook eentje voor jezelf houden.   You look beautiful everyday,   ... (meer lezen)
€ 8,95
Paperfuel scrapbook papier 30,5 x 30,5cm - mix van
   Op de foto's enkele voorbeelden.   
€ 1,95
Paperfuel Jumbo Pons Ornate Brackets - 5cm
Ideaal voor etiketten, cadeaus en andere werkstukjes. Duidelijke instructies staan op de achterzijde van de verpakking.     ... (meer lezen)
€ 14,95
Notitieblok Happy Notes A6
  De Happy notes are here! Van elke notitie een feestje maken is niet zo moeilijk met deze juichende happies! :-)     Producteigenschappen:  Formaat: A6 50 vel per boekje Papier: 90 gr helde ... (meer lezen)
€ 3,95
Paperfuel Jumbo -vierkant Pons met Sierrand - 6,3c
Ideaal voor etiketten, cadeaus en andere werkstukjes. Duidelijke instructies staan op de achterzijde van de verpakking.     ... (meer lezen)
€ 15,95
Mok Tea time with a biscuit on the side, Paperfuel
  Een mok voor de echt thee-leutjes. Daar ben ik er zelf ook eentje van! ;-) Koekje d'r bij? Ook leuk om te geven! It's tea time   Producteigenschappen: Keramisch Afmeting: ø 8 cm x 9,5 hoog Vaatwa ... (meer lezen)
€ 8,95
Paperfuel Notitieboek A6 Bla Bla
  Voor al je bla, bla is er dit handige notitieboekje. Aan de rechterkant pagina's met lijntjes en aan de linkerkant heb je pagina's met een stippel raster. De voor- en achterkant zijn van dik karton dus het kan zeker tegen een stootj ... (meer lezen)
€ 7,99
Mok Just another Coffee addict, Paperfuel
  Zeer zeker een mok-must-have voor alle koffie liefhebbers! Ben er zelf ook één.... ;-) Ook leuk om cadeau te doen! Keep on drinking,   Producteigenschappen: Keramisch Afmeting: ø 8 cm x 9,5 hoog ... (meer lezen)
€ 8,95
Mok Make today Awesome, Paperfuel
  Met deze mok kun je niet anders toch? Dus 'Make today awesome' door de dag te beginnen met een heerlijke bak koffie of thee uit deze mok!     Producteigenschappen: Keramisch Afmeting: ø 8 cm x 9,5 h ... (meer lezen)
€ 8,95
Mok Lets Rock This Day, Paperfuel
  Het motto van Paperfuel op een beker. Let's rock this day!! Dus zorg voor een heerlijke bak koffie of thee en ga ervoor!     Producteigenschappen: Keramisch Afmeting: ø 8 cm x 9,5 hoog Vaa ... (meer lezen)
€ 8,95
Paperfuel Handletterbox Make your own card - Karin
  Een echte must-have voor de handletteraar!   In het pakket zit het volgende: 10 dubbele kaarten 175 x 115 mm wit 5 witte enveloppen 5 zwarten enveloppen 2 design voorbeelden F ... (meer lezen)
€ 8,95

  NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: 06 348 287 96

EMAIL: info@e-life-style.nl

ADRES: Wilhelminalaan 33, 5384 KP Heesch

KVK: 56907583, BTW NR.: NL150219416B02