Nationale Raamtekenweken van Edding

Nationale Raamtekenweken van Edding 

Tekenen en schrijven op ramen is inmiddels zo populair geworden, dat het een eigen evenement verdient: Nationale Raamtekenweken. Het evenement vindt plaats van 13 november t/m 22 december 2017. Het mooie eraan is dat iedereen mee kan doen, dus jij ook! Het enige wat je nodig hebt is een mooi (schoon) raam en een krijtstift. Je kunt natuurlijk je eigen creativiteit de vrije loop laten, of je kunt een sjabloondownloaden en overtrekken met een krijtmarker.

  

 

Meedoen aan de nationale raamtekenweken

Hoe doe je mee? Allereerst heb je natuurlijk een krijtstift nodig. Die mag wit zijn, maar je kunt je ook helemaal uitleven met mooie kleurtjes. Maak je eigen ontwerp of download een sjabloon. Op Pinterest is heel veel inspiratie te vinden. Teken het ontwerp op je raam en maak er een foto van. Deze foto post je vanaf 13 november openbaar op facebook, instagram of twitter met de hashtag #raamtekenweken. Je doet nu mee! In januari 2018 worden de winnaars van de raamtekenweken bekend gemaakt op de website, via facebook en in de nieuwsbrief van Edding. Ook als je niet actief bent op social media, kun je meedoen aan de raamtekenweken van Edding. Stuur dan een email met jouw foto naar Edding onder vermelding van #raamtekenweken.

 

 

Wat kun je winnen?

Wat zijn die leuke prijzen? Je maakt kans op 8 hoofdprijzen waaronder een stedentrip, een workshop Handlettering en een premium Edding pakket t.w.v. 100 euro! Daarnaast maak je kans op één van de 100 goodiebags t.w.v. 140 euro. Bekijk hier alle prijzen en de inhoud van de goodiebag. Je mag zo vaak meedoen als je wilt, maar je kan slechts één prijs winnen.

  

Raamtekenen

Heb je zin gekregen om mee te doen, maar vraag je je af hoe dat nu precies gaat? Het eenvoudigst is het om uit de hand een tekening op het raam te maken. Maar helaas zijn we niet allemaal gezegend met uitzonderlijk tekentalent. In dat geval werk je met een sjabloon. Dit sjabloon print je uit op de gewenste grootte en plak je op het raam. Zorg dat het raam dat je gaat bewerken goed schoon is. Nu is het een kwestie van overtrekken. Let wel op als je teksten gaat gebruiken. Als je ze zelf wilt kunnen lezen aan de binnenkant, dan kun je gewoon een tekst kiezen en overtrekken. Maar als je de tekst voor de buitenkant leesbaar wilt maken, dan moet je deze in spiegelbeeld schrijven (en uitprinten). Maar het belangrijkste is: maak plezier!Nu tijdens de Nationale raamtekenweken diverse Edding Raamstiften in de aanbieding!

  NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: 06 348 287 96

EMAIL: info@e-life-style.nl

ADRES: Wilhelminalaan 33, 5384 KP Heesch

KVK: 56907583, BTW NR.: NL150219416B02