Krimpie dinkie wordt ook wel krimpie dimpie, shrinky dinks of shrinkles genoemd. De krimpfolie wordt 9 keer dikker en 3 keer kleiner bij 150 graden in de keukenoven.

 

Knutselen met krimpie dinkie krimpfolie is erg leuk om te doen bij een kinderfeestje. Krimpfolie Goud A4, 4 vellen

 

Gouden krimpfolie, oftewel Krimpie Dinkie of shrink plastic, is ideaal voor het maken van leuke decoraties, zoals magneten, buttons en mobiles. Hoe werkt het? Maak met een stempel of permanent marker een of meerdere afbeeldingen op het transparante krimp plastic. Kleur het naar smaak in met permanent markers of kleurpotloden. Ruw het transparante krimpfolie eerst wat op wanneer je met kleurpotloden aan de slag gaat. Maak met een perforator of pons een gaatje in het werkstuk als het resultaat opgehangen moet kunnen worden (bijvoorbeeld als sieraad). Knip het uit met een (kartel)schaar en leg het op bakpapier of aluminiumfolie in voorverwarmde oven (150 graden celsius). Bak zo'n twee tot drie minuten. Laat afkoelen (liefst onder een zwaar voorwerp). Het figuurtje is nu zeven keer kleiner en dikker geworden.

 

Inhoud: dit pakket bevat 4 vellen goud krimpfolie van A4-formaat.

Benodigde materialen: huishoudoven, permanent markers of stempels, en een schaar. 

 

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Krimpfolie Zilver A4, 4 vellen

 

Zilver krimpfolie, oftewel Krimpie Dinkie of shrink plastic, is ideaal voor het maken van leuke decoraties, zoals magneten, buttons en mobiles. Hoe werkt het? Maak met een stempel of permanent marker een of meerdere afbeeldingen op het transparante krimp plastic. Kleur het naar smaak in met permanent markers of kleurpotloden. Ruw het transparante krimpfolie eerst wat op wanneer je met kleurpotloden aan de slag gaat. Maak met een perforator of pons een gaatje in het werkstuk als het resultaat opgehangen moet kunnen worden (bijvoorbeeld als sieraad). Knip het uit met een (kartel)schaar en leg het op bakpapier of aluminiumfolie in voorverwarmde oven (150 graden celsius). Bak zo'n twee tot drie minuten. Laat afkoelen (liefst onder een zwaar voorwerp). Het figuurtje is nu zeven keer kleiner en dikker geworden.

 

Inhoud: dit pakket bevat 4 vellen zilver krimpfolie van A4-formaat.

Benodigde materialen: huishoudoven, permanent markers of stempels, en een schaar. 

 

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Krimpfolie transparant A4, 4 vellen

 

Transparant krimpfolie, oftewel Krimpie Dinkie of shrink plastic, is ideaal voor het maken van leuke decoraties, zoals magneten, buttons en mobiles. Hoe werkt het? Maak met een stempel of permanent marker een of meerdere afbeeldingen op het transparante krimp plastic. Kleur het naar smaak in met permanent markers of kleurpotloden. Ruw het transparante krimpfolie eerst wat op wanneer je met kleurpotloden aan de slag gaat. Maak met een perforator of pons een gaatje in het werkstuk als het resultaat opgehangen moet kunnen worden (bijvoorbeeld als sieraad). Knip het uit met een (kartel)schaar en leg het op bakpapier of aluminiumfolie in voorverwarmde oven (150 graden celsius). Bak zo'n twee tot drie minuten. Laat afkoelen (liefst onder een zwaar voorwerp). Het figuurtje is nu zeven keer kleiner en dikker geworden.

 

Inhoud: dit pakket bevat 4 vellen transparant krimpfolie van A4-formaat.

Benodigde materialen: huishoudoven, permanent markers of stempels, en een schaar. 

 

€ 4,50

 • Uitverkocht

Krimpfolie wit A4, 4 vellen

 

Witte krimpfolie, oftewel Krimpie Dinkie of shrink plastic, is ideaal voor het maken van leuke decoraties, zoals magneten, buttons en mobiles. Hoe werkt het? Maak met een stempel of permanent marker een of meerdere afbeeldingen op het transparante krimp plastic. Kleur het naar smaak in met permanent markers of kleurpotloden. Ruw het transparante krimpfolie eerst wat op wanneer je met kleurpotloden aan de slag gaat. Maak met een perforator of pons een gaatje in het werkstuk als het resultaat opgehangen moet kunnen worden (bijvoorbeeld als sieraad). Knip het uit met een (kartel)schaar en leg het op bakpapier of aluminiumfolie in voorverwarmde oven (150 graden celsius). Bak zo'n twee tot drie minuten. Laat afkoelen (liefst onder een zwaar voorwerp). Het figuurtje is nu zeven keer kleiner en dikker geworden.

 

Inhoud: dit pakket bevat 4 vellen wit krimpfolie van A4-formaat.

Benodigde materialen: huishoudoven, permanent markers of stempels, en een schaar. 

 

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Krimpfolie sanded/frosted A4, 4 vellen

 

Sanded/frosted  krimpfolie, oftewel Krimpie Dinkie of shrink plastic, is ideaal voor het maken van leuke decoraties, zoals magneten, buttons en mobiles. Hoe werkt het? Maak met een stempel of permanent marker een of meerdere afbeeldingen op het transparante krimp plastic. Kleur het naar smaak in met permanent markers of kleurpotloden. Ruw het transparante krimpfolie eerst wat op wanneer je met kleurpotloden aan de slag gaat. Maak met een perforator of pons een gaatje in het werkstuk als het resultaat opgehangen moet kunnen worden (bijvoorbeeld als sieraad). Knip het uit met een (kartel)schaar en leg het op bakpapier of aluminiumfolie in voorverwarmde oven (150 graden celsius). Bak zo'n twee tot drie minuten. Laat afkoelen (liefst onder een zwaar voorwerp). Het figuurtje is nu zeven keer kleiner en dikker geworden.

 

Inhoud: dit pakket bevat 4 vellen sanded/frosted krimpfolie van A4-formaat.

Benodigde materialen: huishoudoven, permanent markers of stempels, en een schaar. 

 

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Krimpfolie zwart A4, 4 vellen

 

Zwarte krimpfolie, oftewel Krimpie Dinkie of shrink plastic, is ideaal voor het maken van leuke decoraties, zoals magneten, buttons en mobiles. Hoe werkt het? Maak met een stempel of permanent marker een of meerdere afbeeldingen op het transparante krimp plastic. Kleur het naar smaak in met permanent markers of kleurpotloden. Ruw het transparante krimpfolie eerst wat op wanneer je met kleurpotloden aan de slag gaat. Maak met een perforator of pons een gaatje in het werkstuk als het resultaat opgehangen moet kunnen worden (bijvoorbeeld als sieraad). Knip het uit met een (kartel)schaar en leg het op bakpapier of aluminiumfolie in voorverwarmde oven (150 graden celsius). Bak zo'n twee tot drie minuten. Laat afkoelen (liefst onder een zwaar voorwerp). Het figuurtje is nu zeven keer kleiner en dikker geworden.

 

Inhoud: dit pakket bevat 4 vellen zwart krimpfolie van A4-formaat.

Benodigde materialen: huishoudoven, permanent markers of stempels, en een schaar. 

 

€ 4,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Krimpie permanent marker

 

Krimpie permanent markers met stevige punt zijn watervast en zeer geschikt voor het kleuren van krimpie dinkie krimpfolie. Speciaal ontwikkeld om te kleuren op krimpie dinkie krimpfolie. Bij het krimpen van de krimpfolie worden de kleuren donkerder, de Krimpie Markers zijn hiervoor speciaal afgestemd op het krimpen, zodat de kleuren stralend blijven. Neem voorzorgsmaatregelen om vlekken te voorkomen. Niet uitwasbaar!

 

€ 1,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Sleutelhanger ring met ketting 5 stuks

 

Sleutelhanger met ring 63mm zilverkleur, 5 stuks

€ 2,15

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-2 dagen

Brochespelden plak 38mm - 4 stuks

 

 

€ 1,75

 • Uitverkocht

  NEEM CONTACT OP: 

TELEFOON: 06 348 287 96

EMAIL: info@e-life-style.nl

ADRES: Wilhelminalaan 33, 5384 KP Heesch

KVK: 56907583, BTW NR.: NL150219416B02